flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За вбивство співмешканки житель Біляївки отримав 11 років позбавлення волі

05 липня 2019, 16:15

Третього липня 2019 року колегія суддів Біляївського районного суду визнала винним громадянина Д. у навмисному вбивстві своєї співмешканки ( ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Під час суду обвинувачений повністю визнав свою вину. Вирок суддів – 11 років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба Біляївського районного суду. В довідці повідомлення зазначено, що мова йде про ситуацію, яка трапилася 19 січня 2019 в Біляївці. Тоді 54-річний житель Біляївки, який декілька років тому вже відбув покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, зарізав свою 35-річну співмешканку. За інформацією поліції, причиною стала її відмова кохатися. Вони обоє були в стані алкогольного сп’яніння.

Сам підсудний під час засідання визнав провину і пояснив ситуацію. За його словами, в той день він вживав спиртні напої разом зі співмешканкою Ф. Між ними виникла сварка і він вдарив її ножем в груди. Помітивши, що жінка померла, він випив ще горілки та пішов до поліції повідомити про свій злочин.

Нагадаємо, що поліція у своєму повідомленні зазначала, що чоловік прийшов до місцевого відділу поліції не для того, щоб зізнатися у скоєному вбивстві. Він хотів відвести від себе підозру. Заявив, що раптово померла його дружина, і він хоче, щоб правоохоронці встановили причину, бо вона іноді погано себе почувала.

За свій злочин чоловік отримав 11 років в’язниці. До набрання вироком законної сили обвинуваченого залишать тримати під вартою. Початок строку відбуття покаранняму відраховуватиметься з моменту затримання чоловіка.

 

bilyayivka.city