flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колегія суддів Біляївського районного суду Одеської області винесла вирок у справі за скоєння умисного вбивства

05 липня 2019, 10:58

     03 липня 2019 року  колегією суддів Біляївського районного суду  Одеської області вазнано винним громадянина Д. у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) і призначено йому покарання у виді позбавлення волі строком на 11 років.

     Запобіжний захід до набрання вироком законної сили обвинуваченому залишили попередній – тримання під вартою.

     Початок строку відбуття покарання останньому відраховуватиметься з моменту затримання.

     Довідково: 19 січня 2019 року громадянин Д., знаходячись в приміщенні будинку, розташованого в м. Біляївка та перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час сварки з громадянкою Ф., виниклої на грунті побутових відносин, діючи навмисно, з метою вбивства, наніс їй один удар ножом в грудну клітину, в результаті чого остання отримала тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення грудної клітини від якого померла на місці події.

     Згідно пояснень самого обвинуваченого в судовому засіданні, який  свою вину визнав,  він вживав спиртні напої зі співмешканкою Ф., між ними виникла сварка в ході якої він наніс їй один удар ножом в грудну клітину. Помітивши, що співмешканка померла, він випив ще горілки та пішов до поліції повідомити про вчинений ним злочин.

 

      За повідомленням прес-служби суду