flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд оштрафував прикордонника за порушення правил несення прикордонної служби

14 листопада 2019, 15:38

Судебно-юридическая газета

МЕТА

Правопорушник не здійснив звірку фотокарток у паспортних документах з особами пред’явників, які слідували через державний кордон.

13 листопада 2019 року суддя Біляївського районного суду Одеської області, розглянувши матеріали, які надійшли від відділу прикордонної служби «Біляївка», визнав громадянина Г. винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною другою статті  172-18 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил несення прикордонної служби, вчинені в умовах особливого періоду) і піддав його адміністративному стягненню у вигляді штрафу на користь держави у розмірі ста сорока п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 2465 гривень. Про це повідомляє прес-служба суду.

Відомо, що 17 вересня 2019 року об 11:15 та о 14:20 старшина Г. (інспектор відділу прикордонної служби «Градениці») порушив правила несення прикордонної служби під час виконання наказу на охорону державного кордону в прикордонному наряді «Перевірка документів» в пункті пропуску «Градениці», а саме: не здійснив звірку фотокарток у паспортних документах з особами пред’явників, які слідували через державний кордон.