flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Одещині суд оштрафував військовослужбовця за появу на полігоні у п'яному вигляді

26 липня 2019, 16:35

В судовому засіданні військовослужбовець вину у вчиненні вказаного адміністративного правопорушення визнав частково, вказавши, що алкогольні напої він розпивав напередодні

Суддя Біляївського районного суду Одеської області притягнув до адміністративної відповідальності помічника начальника речової служби тилу однієї з військових частин, повідомляє Depo.Одеса з посиланням на прес-службу суду.

Військовослужбовець має сплатити штраф у розмірі 1190грн за те, що 13 липня на військовому полігоні він перебував у нетверезому стані. 

"Вина правопорушника у вчиненні вказаного правопорушення повністю доказана матеріалами адміністративної справи, а саме: протоколом про військове адміністративне правопорушення; рапортом заступника командира в/ч, з якого вбачається, що військовослужбовця Д. було виявлено з ознаками алкогольного сп’яніння; поясненням самого правопорушника; протоколом  медичного огляду для встановлення факту вживання психоактивної речовини та стану сп’яніння від 13.07.2019 року, згідно якого вміст алкоголю складає 1,59 ‰; висновком службового розслідування по факту перебування на службі в стані алкогольного сп’яніння", – зазначили у суді.

Нагадаємо, військового фельдшера, що самовільно залишив місце служби, оштрафували.

odesa.depo.ua

metronom.news