flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Біляївець за насилля в сім’ї отримав 12 діб арешту: він лаяв матір та погрожував фізичною розправою

26 липня 2019, 16:35

Чоловіку, який нецензурною лайкою ображав свою матір і погрожував їй фізичною розправою, Біляївський суд призначив 12 діб арешту. Його вчинок розцінили як психологічне насильство в сім’ї. Він зробив це двічі за місяць.

За інформацією прес-служби Біляївського суду, матеріали справи суддя розглянув 24 липня 2019 року. В протоколі про адміністративне правопорушення було зазначено, що громадянин Б. 11 липня 2019 року о 16:00, перебуваючи вдома в Біляївці, висловлювався нецензурною лайкою та погрожував фізичною розправою свїй матері. Крім того,  23 липня на чоловіка склали ще один протокол про адміністративне правопорушення. Він, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, знову ображав вдома свою матір лайками та погрожував розправою, вимагав від неї гроші. Його вчинки розцінили як психологічне насильство в сім’ї, скоєне повторно протягом року.

Суддя врахував характер правопорушення та особу обвинуваченого, який був напідпитку і неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності. Оскільки висновків він для себе не зробив, йому призначили адміністративне стягнення у виді адміністративного арешту на 12 діб.

 

bilyayivka.city