flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За викрадення восьми тисяч гривень з каси магазину в Біляївці, двох парубків відправили за грати

22 липня 2019, 16:00

Біляївський суд визнав винними двох молодих чоловіків, які у травні зухвало вкрали вісім тисяч гривень з каси магазину "Продукти" у Біляївці. Один закривав собою товариша від продавця, другий в цей час перехилявся за прилавок і крав гроші. Для обох ціна злочину вилилась у три роки в'язниці.

За повідомленням прес-служби Біляївського районного суду, злочин розгортався наступним чином. 4 травня двоє молодиків прийшли до магазину придбати продукти. Там побачили, де знаходиться каса з виручкою. Дочекалися, поки з магазину підуть усі покупці, і почали діяти. Один наказав товаришу закривати його від продавця та слідкувати за обстановкою. А у разі небезпеки, попередити. Поки напарник закривав собою і відволікав продавця, злодій дістав з картонної коробки під прилавком частину грошей і поклав їх до кишені брюк.

Переконавшись, що ніхто нічого не помітив, він за декілька хвилин знову нахилився через торговий прилавок і дістав з картонної коробки гроші. Після обоє зникли з місця злочину. Викрадені гроші, 8050 грн, витратили.

Крадіїв через деякий час затримали, а 17 липня їх обох засудили до трьох років ув’язнення. Обвинувачених в залі суду взяли під варту. До набрання вироком законної сили їх утримуватимуть в Одеському слідчому ізоляторі.

bilyayivka.city