flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Святий Миколай завітав до вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей

19 грудня 2019, 11:10

     Новорічні свята – це зимова казка, яку чекають усі, але особливо бажана вона  для дітей, які вірять в дива та чекають  на їх здійснення. В нашому суспільстві, як і раніше, існує одна з найбільш незахищених категорій нашого населення - це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. В очікуванні подарунків та чудес діти напередодні свята звертаються до Святого Миколая з побажаннями та молитвами. Це улюблений день для всіх дітлахів, а особливо для маленьких вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Біляївської районної адміністрації Одеської області.

     В котрий раз судді Біляївського районного суду Одеської області завітали до Центру і разом з керівником апарату суду привезли діткам Центру подарунки до дня Святого Миколая.
Важливо не забувати про такі місця і знаходити час, аби поділитися своєю увагою з тими, хто її дійсно потребує.

 

     Знову ж таки, нагадуємо, що все просто: аби відвідати таку установу, треба її знайти, обрати, зв’язатися з координатором і домовитися про зустріч. Також завчасно варто дізнатися про їхні потреби, адже в кожному такому закладі можуть бути свої вимоги та побажання. Наприклад, якщо ви побажаєте поспілкуватися з дітьми потрібно мати при собі медичну книжку.

 

      За повідомленням прес-служби суду