flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

  Забруднив проїзну частину вулиці-плати  штраф

17 січня 2019, 17:35

 

      17 січня 2019 року суддя Біляївського районного суду Одеської області  розглянув матеріали, які надійшли від Управління Патрульної поліції в Одеській області, про притягнення до адміністративної відповідальності водія Г., 1971 року народження, за ч.1 ст. 139 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення учасниками дорожнього руху Правил дорожнього руху, що спричинило забруднення дорожнього покриття, або невжиття необхідних заходів щодо їх усунення).

   Винесено постанову про визнання винним громадянина Г. у скоєнні адміністративного правопорушення за наступне: 02.11.2018 року о 12 год. 05 хв. громадянин  Г. на Старолюстдорфській дорозі в Овідіопольському районі Одеської області, керуючи автомобілем «МАN» не вжив заходів по запобіганню розсипання з кузова вантажу (ґрунту) на проїжджу частину, в результаті відбулось забруднення дорожнього покриття. 

   Громадянина Г. визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення та піддано його адміністративному стягненню у виді штрафу на користь держави у розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 340 (триста сорок) грн. та стягнуто судовий збір у розмірі 352,40 грн.

 

Прес-служба Біляївського районного суду

Одеської області