flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конституційний суд шукає кращу статтю

29 жовтня 2013, 15:20

Конституційний Суд України оголосив конкурс на кращу наукову статтю з конституційно-правової тематики, пов’язаної із захистом прав і свобод людини і громадянина.

Як повідомили «ЗіБ» у прес-службі КС, конкурс оголошено в рамках проведення 9–13 грудня Всеукраїнського тижня права.

Участь у конкурсі можуть брати аспіранти, ад’юнкти, пошукачі (віком до 30 років), студенти-магістри вищих юридичних навчальних закладів. До участі у конкурсі допускаються наукові статті зазначеної тематики, написані спеціально для конкурсу, які раніше не були опубліковані.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати статтю та анкету учасника конкурсу в електронному вигляді на електронну адресу: court@ccu.gov.ua Отримання та прийняття заявки на участь підтверджується шляхом надіслання учасникові відповідного повідомлення на вказану ним електронну адресу.

Наукова стаття повинна бути актуальною, мати доктринальний характер, чітко окреслену проблематику, містити наукові положення, розроблені особисто автором, висновки про її наукове й практичне значення.

До статті додаються: коротка анотація і ключові слова англійською та російськими мовами, а також довідка про автора із зазначенням прізвища, імені та по батькові; якщо є, то наукового ступеня, вченого звання; місця

навчання, роботи, посади; контактних телефонів, електронної пошти. Примірник рукопису підписує автор.

Разом із рукописом до редакції подається його електронна копія, записана у вигляді окремого електронного документа.

Обсяг наукової статті – 12 – 15 сторінок друкованого тексту через півтора інтервалу. Шрифт – Peterburg, розмір 14. Нумерація виносок посторінкова.

До статті необхідно додати скановану копію рецензії наукового керівника або іншого доктора (кандидата) юридичних наук.

Термін подання статей: до 15 листопада 2013 року.

Термін проведення конкурсу: до 9 грудня 2013 року.

Переможці конкурсу будуть відзначені почесними грамотами Конституційного Суду України під час урочистого відкриття Всеукраїнського тижня права в Конституційному Суді України.

Кращі статті будуть опубліковані у "Віснику Конституційного Суду України".