flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд засудив зловмисників за незаконне зберігання та збут етилового спирту.

18 жовтня 2018, 10:08

 

 

  Суддя Біляївського районного суду Одеської області розглянув кримінальне провадження за обвинуваченням громадянина Г. (1966 р.н.), громадянина П. (1970 р.н.) та громадянина К. (1974 р.н.) у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 204  Кримінального Кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Судом було встановлено, що під час досудового розслідування, 25 квітня 2018 року між прокурором Київської місцевої прокуратури  та обвинуваченими було укладено угоди про визнання винуватості у рамках даного кримінального провадження, з яких вбачається, що громадянин Г., громадянин П., громадянин К. беззастережно визнали свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 204 КК України.

Суд призначив:

  • громадянину Г. покарання у вигляді штрафу у розмірі однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 17000 (сімнадцять тисяч) гривень та стягнув на користь держави суму витрат, пов’язаних із проведенням судових експертиз в сумі 3369,36 грн.;
  • громадянину П. покарання у вигляді штрафу у розмірі однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 17000 (сімнадцять тисяч) гривень;
  • громадянину К. покарання у вигляді штрафу у розмірі однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 17000 (сімнадцять тисяч) гривень.

 Суд затвердив угоди від 25 квітня 2018 року про визнання винуватості між підозрюваним Г., підозрюваним  П., підозрюваним К. та прокурором Київської місцевої прокуратури.

 Суд застосував до засуджених спеціальну конфіскацію (примусове безоплатне вилучення) предметів злочину та засобів його вчинення, а саме: 28 ємкостей білого кольору об’ємом 1000 л. кожна повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, 111 ємкостей синього кольору об’ємом 200 л. кожна повністю заповнених прозорою рідиною з характерним запахом спирту, 120 ємкостей синього кольору об’ємом 200 л. кожна повністю заповнених рідиною прозорого кольору з характерним запахом спирту, 120 ємкостей синього кольору об’ємом 200 л. кожна повністю заповнених прозорою рідиною з характерним запахом спирту, які передані на відповідальне зберігання до ТОВ «ТК»ТОП Логістік Плюс».

 

 

Прес-служба Біляївського районного суду

Одеської області