flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвалою Біляївського районного суду Одеської області  до особи застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з утриманням в Одеському слідчому ізоляторі.  

04 травня 2018, 09:10

 

Слідчий звернувся до суду з клопотанням про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного К.

При цьому вказує на те, що гр. К, діючи за попередньою змовою з гр. С. та гр. О., маючи на меті незаконне заволодіння майном, розподіливши між собою ролі та діючи відповідно до заздалегідь обумовленого плану, 30.04.2018 приблизно о 12.00 год., на автомобілі марки «Ауді А4» д.н.з. ВХ 92-90 СВ, під керуванням гр.С. прибули до паркувального майданчика на території ТЦ «Нова Лінія», що розташований по вул. Ленінградське шосе, 8/2 (землі Усатівської с/р), Одеська область Біляївський район, де почали спостерігати за автомобілем «Хюндай Сантафе» д.н.з. ВН 29-36 НМ, який належить гр. П., та в якому остання залишила жіночу сумку з документами на її ім’я та грошовими коштами в сумі 500 грн. Дочекавшись, коли гр.П сяде за місце водія вказаного автомобіля, скориставшись зручним моментом для реалізації свого злочинного умислу, спрямованого на відкрите заволодіння чужим майном, гр. К. вийшов разом з гр. О. з автомобіля, на якому вони прибули до місця вчинення кримінального правопорушення та  гр. К. з метою відволікти увагу потерпілої, кинув каміння у кузов її автомобіля.  Почувши стук, гр. П вийшла з автомобіля, а гр. О., згідно відведеної йому ролі, підбіг до передньої двері автомобілю з боку водія та, відчинивши її, відкрито заволодів жіночою сумкою потерпілої, в якій перебували грошові кошти в сумі 500 грн. та документи. Після чого, гр. О. разом з гр. К. сіли в автомобіль марки «Ауді А4» д.н.з. ВХ 92-90 СВ, під керуванням  гр. С., який з невимкненим двигуном чекав останніх та, з метою втекти на автомобілі, застосували фізичне насильство до гр. П., яка намагалась їх затримати, що виразилось у спричиненні ударів кулаками по рукам та тілу останньої під час руху автомобіля. Внаслідок спроби гр. П., затримати  гр. К. утримуючи його за одяг під час руху автомобілю, остання впала та отримала тілесні ушкодження у виді саден та подряпин. Після чого з місця вчинення злочину гр. К. разом з гр. О. та гр. С., зникли на вказаному автомобілі, розпорядившись викраденим на власний розсуд.

30.04.2018 року о 22.30 год., гр. К. в порядку ст. 208 КПК України затриманий та доставлений до СВ Усатівського ВП Біляївського ВП ГУ НП в Одеській області.

01.05.2018 року гр. К. повідомлено про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України.

На підставі вищевикладеного ухвалою Біляївського районного суду Одеської області від 02.05.2018 року,  гр. К. застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з утриманням в Одеському слідчому ізоляторі.

 

 

Прес-служба Біляївського районного суду

Одеськоїобласті