flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Біляївським районним судом Одеської області проголошено вирок яким покарано особу за незаконний посів та вирощування конопель, незаконне виготовлення та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту та за  надання приміщення для незаконного вживання нарко

04 травня 2018, 09:09

 

В провадженні Біляївського районного суду Одеської області перебувало кримінальне провадження відносно громадянина К. у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 1 ст. 310, ч. 2 ст. 309, ч. 1 ст. 317 КК України.

Суд кваліфікує дії гр. К. за ч.  1 ст. 310 КК України - незаконний посів та вирощування конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин, за ч. 2 ст. 309 КК України - незаконне виготовлення, зберігання наркотичних засобів без мети збуту, вчиненого особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений статтею 310 КК України та за ч. 1 ст. 317 КК України -  надання приміщення для незаконного вживання наркотичних засобів.

Вироком Біляївського районного суду Одеської області від 26.04.2018 року ухвалено наступне:

Громадянина К. визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 317  КК України і призначено йому покарання у виді позбавлення волі строком на 3 (три) роки.

Громадянина К. визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 310  КК України і призначено йому покарання у виді обмеженням волі на строк 3 (три) роки.

Громадянина К. визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 309  КК України і призначено йому покарання у виді позбавлення волі строком на 5 (п'ять) років.

На підставі ч. 1 ст. 70 КК України, визначено громадянина К.  остаточне покарання шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим за  ч. 1 ст. 317, ч. 1 ст. 310, ч. 2 ст. 309 КК України, на строк 5 (п'ять) років позбавлення волі.

На підставі ч. 1, 4 ст. 75 КК України, звільнено гр. К. від відбування покарання з випробувальним строком на 2 (два) роки.

Покладено на громадянина К. обов’язки, передбачені п. п. 1, 2,  ч. 1, п. 2 ч. 2  ст. 76 КК України, а саме: періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації;  повідомляти повноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання;  не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.

 

Прес-служба Біляївського районного суду

Одеської області