flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Біляївський районний  суд Одеської області, підозрюваному  у вбивстві, застосував  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.  

12 березня 2018, 11:46

 

   До Біляївського районного суду Одеської області надійшло клопотання слідчого СВ Біляївського ВП ГУНП в Одеській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно громадянина С., 1969 року народження, раніше не судимий, має вищу освіту, не одружений, підозрюваного у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України.

Громадянин С. підозрюється в тому, що 08.03.2018 року, близько 01:20 годин, в ході раптово виниклого конфлікту з громадянином Ю., маючи умисел на спричинення тяжких тілесних ушкоджень, діючи навмисно, повалив громадянина Ю. на землю, після чого сівши на нього зверху, наніс йому не менше десяти ударів кулаком правої руки в область обличчя. Згідно довідки КУ «Одеська обласна клінічна лікарня», потерпілий  громадянин Ю. доставлений до приймального відділення з діагнозом ЗЧМТ, струс головного мозку, крововилив головного мозку, в лобних долях внутрішньо-мозкова гематома, перелом кісток носу, розкрив верхньої та нижньої повік справа з пошкодженням гласного яблука, множинні гематоми обличчя. О 20:00 годин громадянин Ю. помер.

10.03.2018 року слідчий суддя Біляївського районного суду Одеської області постановив ухвалу про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно громадянина С. з утриманням в Одеському слідчому ізоляторі  строком на 60 днів  з дня та часу затримання підозрюваного.

 

Прес-служба Біляївського районного суду

Одеської області