flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд застосував до малолітнього крадія примусовий захід виховного характеру у вигляді обмеження дозвілля та встановлення особливих вимог до поведінки малолітнього

12 лютого 2018, 15:48

Наприкінці серпня 2017 року малолітній К., 2004 року народження, спільно з малолітнім 2009 року народження, проникли на територію РСК «Придністровець», що розташований за адресою: Одеська область, Біляївський район, с. Маяки та пройшли до підсобної будівлі. Малолітній К. через незачинені двері проник до вищевказаного приміщення, звідки таємно викрав металеву трубу «Г» образної форми діаметром приблизно 10 см. та фрагменти арматури різноманітних розмірів, що належали громадянину Г., завдавши тим самим останньому матеріальні збитки на загальну суму 500 гривень. Малолітні крадії після скоєння злочину зникли.

           На час скоєння злочину малолітньому К. виповнилось 13 років та він не досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність.

          08 лютого 2018 року слідчий суддя Біляївського районного суду Одеської області постановив ухвалу про застосування примусового заходу  виховного характеру малолітньому К.  у вигляді обмеження дозвілля та встановлення особливих вимог до поведінки малолітнього, а саме: встановлено обмеження перебування малолітнього К. поза місцем проживання з 18.00 годин до 07.00 годин без присутності батьків або осіб, що їх замінюють, на строк 1 рік та заборонено виїжджати в іншу місцевість без супроводу батьків, без дозволу служби у справах дітей Біляївської районної державної адміністрації протягом 1 року.

 

 

Прес-служба Біляївського районного суду

Одеської області