flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про виконання Біляївським районним судом Одеської області Закону України «Про звернення громадян» та Закону України «Про доступ до публічної інформації» за І-й квартал 2021 року

06 квітня 2021, 18:11

Інформація про виконання Біляївським районним судом Одеської області Закону України «Про звернення громадян» та Закону України «Про доступ до публічної інформації»

 за І-й квартал 2021  року

 

          На виконання Закону України «Про звернення  громадян» Біляївський районний суд Одеської області повідомляє, що протягом І-го кварталу 2021 року до суду надійшло 45 електронних звернень громадян. У межах компетенції Біляївського районного суду надано ґрунтовні відповіді по суті на звернення громадян.

           На  виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» повідомляємо, що протягом І-го кварталу 2021 року до суду надійшло 9 запитів на отримання публічної інформації. Питання, порушені у запитах, стосувались переважно інформації щодо суддів та про розгляд справ, які розглядалися у суді. Запити опрацьовано та розглянуто в установлені терміни,  на які вчасно та належним чином надано відповіді.

 

 

Відповідальна по роботі зі зверненнями громадян

Біляївського районного суду Одеської області                            Н.В. Цапок